Kultur

24. august, 2017

Vår vakre coverjente Frida Aasen er blitt Victoria Secret modell!

Den norske modellen Frida Aasen, som pryder septemberutgaven av norske ELLE, skal gå Victoria Secret showet i november.

Som første nordmann noensinne skal norske Frida Aasen, gå det gjeve Victoria Secret showet i november.

Frida Aasen, som har preget coveret av ELLE hele fire ganger, gjør det stort som internasjonal modell for tiden. Hun har gjort kampanjer for store navn som H&M og Just Cavalli, gått for Prada under moteuken i Milano og jobbet med kjente stjernefotografer som Ellen von Unverth for magasinene Numero og Dazed and Confused. På tirsdag var hun for tredje gang på casting for Victoria Secret showet.  -Å være en Victoria Secret-engel er noe av det gjeveste man kan være i modellbransjen.

Foto: Instagram @frida_aasen

På telefon med manager Donna Ionna:

-Hele tirsdag satt jeg som en «worried» modellmamma og ventet på telefon fra Frida i New York om hvordan det hadde gått på casting, tilslutt måtte jeg bare gå og legge meg. Men så våknet jeg midt på natten av at det tikket inn en melding fra Frida med den beste gladbeskjeden. Nå er jeg helt i ekstase, og så stolt på hennes vegne. For en bragd for Frida å skulle gå Victoria Secret showet sammen med jenter som Gigi Hadid og Kendall Jenner. Jeg gleder meg til å være med henne backstage i november.

Frida Aasen har tidligere vært modell for underlinjen til Victoria Secret, Pink og jobbet i sommer med stjernefotografen Jerome Duran. Donna tror de har holdt et øye med Frida en god stund nå, og endelig blir beinhardt arbeid belønnet!

#tb for @victoriassecret shot by @jeromeduran ☺️

A post shared by Frida Aasen (@frida_aasen) on

Videoen over av Frida Aasen for Victoria Secret, har hatt over en million visninger på deres instagramprofil!

-Jeg oppdaget Frida på et kjøpesenter i Kristiansand da hun bare var 14 år gammel. Jeg må le av at jeg alltid oppdager «englene mine» rundt juletider. Og tenk, nå er hun da altså endelig blitt en ekte (Victoria Secret) engel.

Relatert