ANNONSE

27. mai, 2021

Gjør deg klar til sommeren med disse produktene

Ready for the sunny season!

ELLE i annonsesamarbeid med Dermanor. 

Snart er sommeren her! Da er det viktig å forberede huden og passe ekstra godt på den så huden holder seg fresh, gylden og godt fuktet med riktig beskyttelse.

Peeling

Elemis har utviklet det ultimate peelingproduktet ved å tilsette lime, ingefær og havsalt til en unik blanding av kukui-, jojoba – og kameliaoljer. Dette utsøkte produktet stimulerer, styrker og gjør huden sensuelt myk.

Elemis Lime & Ginger Salt Glow, kr 729.

Solbeskyttelse

Fuktighetsgivende og pleiende solkremer med høy beskyttelse, velg mellom SPF 20, 30 eller 50 for ansiktet og SPF 20 eller 30 for kroppen. Beskytter mot solbrenthet og for tidlig hudaldring. Lett å påføre, gir ingen «fet» følelse på huden.

Matis Sun Protection Milk, Body SPF 20, 30, kr 515.

Matis Sun Protection Cream, Face, SPF 20, 30, 50+, kr 499.

Kroppsolje

En mild kroppsolje som gjør huden spenstig og tilfører fuktighet i dybden. En blanding av eteriske oljer kombinert med naturlige og plantebaserte ingredienser fornyer huden, beroliger sansene og motvirker stress.

Aurelia Firm & Revitalize Dry Oil, kr 695.

En mekanisk eksfoliering og kjemisk peeling for ansikt og kropp. Passer alle hudtyper, perfekt behandling med umiddelbare og synlige resultater.

Priori LCA fx160 – 2xfoliant Peel+Scrub, kr 429.

Solbeskyttelse med dekk

Høy solbeskyttelse i en silkemyk fast form som gir et hint av farge og tilpasser seg hudtonen din. Kan brukes som en primer eller legges lagvis for ekstra dekkevne. Passer for alle hudtyper.

Skinbetter Science Tone Smart SPF 50+ Sunscreen Compact, kr 709.

Velstelte føtter

Myke, smidige & velstelte føtter på 1-2-3! Med Lova Skin, Instant Foot Peeling, blir du raskt kvitt hard hud på føttene!
Lova Skin – et «IT»-produkt som umiddelbart tar bort tørr og hard hud og som gir synlige resultater på under 2 minutter! Instant Foot Peeling spray og en to-sidig fil med en fin og en grov side.

Lovaskin Instant Foot Peeling Kit, kr 699 for ett sett.

Soldråper

Konsentrerte brun-uten-sol-dråper som blandes med ansiktskremen. Bygger gradvis opp en jevn og naturlig gyllenbrun tone.

Löwengrip Luminous Bronze Self-tan Drops, kr 370.

Foundation med solfaktor

En lett, vannbasert flytende foundation stick med SPF 25. Den inneholder 30% fuktighetsgivende mineralrikt vann og har medium dekkevne som gir et naturlig resultat, full av glød.

BareMinerals Complexion Rescue Hydrating Foundation Stick SPF 25, kr 499.

Selvbruning

Let’s Bronze! Prøv Whipped Tan Mousse for en fantastisk og naturlig brunfarge. Moussen har en myk, ikke klissete, konsistens med fuktighetsgivende Aloe Vera og pleiende Jojoba-olje. Hver påføring vil gradvis bygge opp en dypere glød og farge.

Mr & Mrs Tannie Wipped Tan Mousse, kr 299.

Pleiende mascara

Buxoms populære mascara som separerer, definierer og gir volum til vippene. Bigger is better! Med denne volum mascaraen får du fyldige, lukseriøse vipper. Den vitaminrike formelen gir volum og dyp, sort farge til vippene.

Den timeglassformede børsten hjelper til å enkelt påføre på vippene fra rot til spiss, separere og gi perfekt definisjon for et intensiv og forførende blikk.

Buxom Lash Volumizing Mascara Blackest Black, kr 249.

Relatert