Mote

9. juni, 2017

Sommerens it-veske!

Je T `aime.. Moi Non Plus. Stilikonet Jane Birkin valsende rundt i Saint Tropez`gater på 1970-tallet med en kurv hengende på armen. Stort mer skal ikke til! Denne sommeren er kurvvesken ditt hotteste accessoir.

Trenden Jane Birkin skapte for over 40 år siden, er noe av det hotteste du kan gå med denne sommeren. La deg inspirere av trenden og se hvordan it-jentene bærer vesken.

Foto: Pinterest og Getty Images.

Den franske skuespilleren og sangeren Jane Birkin, som også har fått en egen Hermes veske oppkalt etter seg, “The Birkin Bag”,  ble et stilikon på begynnelsen av 70-tallet etter at hun spilte inn hiten Je T`Aime Moi Non Plus med kjæresten Serge Gainsbourg. Ikoniske bilder av de to sammen, kledd i antrekk som er like aktuelle den dag idag har blitt til en inspirasjon for mange.

Foto: Instagram – @jeannedamas

Den franske it-girlen Jeanne Damas har allerede kastet seg på trenden. Foto: Instagram.

Strandvesken har lenge vært populær blant bloggere og instagrammere og har tatt helt av på sosiale medier. Men skal du virkelig henge med først på de største trendene så er det altså den flettede kurven som nå er høy aktuELLE.

Foto: Instagram @lifeofboheme

Marta Cygan bak bloggen Life of Boheme vet hvordan hun skal rocke kurven.

Shop trenden:

Er du ute etter å klikke deg hjem en «Birkin-kurv», finner du identiske kopier på Blooming Dreamer. Ellers finner du en budsjettvennlig piknik-kurv, tydelig inspirert av trenden på Zara.  

Relatert