Skjønnhet

14. juni, 2021

6 skjønnhetsprodukter på budsjett

Dette er vår skjønnhetsansvarlig og redaksjonssjef, Marthe, sine budsjettvennlig skjønnhetsfavoritter!

Av og til er billig vel så bra som dyrt, og jeg har flere rimelige favoritter til hud og hår. Disse er best på budsjett!

Budsjettvennlig skjønnhetsprodukter

Sør-Korea er tidlig ute med det siste nye innen hudpleieinnovasjoner, og en stor trend der den siste tiden har vært såkalt «øyekrem for ansiktet». Øyekremer har ofte en høyere konsentrasjon av potente ingredienser som hyaluronsyre og peptider, fordi området rundt øynene ikke produserer talg, og derfor kan trenge ekstra pleie.

Nylig lanserte L’Oréal sin egen versjon av det asiatiske trend-produktet, og huden min elsker den! Kremen føles superlett på huden, men fukter mer enn de fleste andre kremer jeg har testet med lignende konsistens. Ekstra praktisk er det at den jo også kan smøres rundt øynene.

REVITALIFT FILLER EYE CREAM FOR FACE FRA L’ORÉAL PARIS, Kr 149.

Deodorantene fra Löwengrip har vært mine go-tos i flere år, og nylig ble det lansert et nytt tilskudd til familien. Denne har en litt «grønnere» lukt enn de andre variantene, med friske noter av granateple og persille i fokus. En supergod deo som gjør akkurat det den skal; holde armhulene tørre og luktfrie – og det uten å irritere hu- den eller etterlate merker på klærne.

TRUST ME DEODORANT FRA LÖWENGRIP, Kr 139 (annonse).

Dette merkelige produktet har jeg hørt utrolige tilbakemeldinger om på amerikanske skjønnhetspodkaster – og endelig er det mulig å få kloa i det også her til lands. Konsistensen er akkurat som vann, og produktet skal påføres i håret etter vask i vått hår. Deretter skal det virke i bare åtte sekunder før du skyller det ut, og overraskende nok er håret merkbart mykere, sunnere og mer glansfullt. Behandlingen skal fungere like godt for dem med tette krøller som tynt og rett hår. Et fantastisk produkt til en fantastisk pris!

ELVITAL WONDER WATER FRA L’ORÉAL PARIS, Kr 84.

To minutter er alt som skal til for å gjøre gusten vinterhud glødende og myk med denne deilige peelingen. Effektive AHA-syrer fjerner døde hudceller og hjelper huden med å fornye seg, og ekstrakter fra multer, blåbær, nype og raps gir fuktighet. Produktet er i tillegg fritt for parfyme, noe jeg liker godt. Ja, også er EIR et norsk merke, og alle produktene produseres i Skandinavia med resirkulerbar forpakning. Hurra for det!

CLOUDBERRY ENZYME PEELING FRA EIR SCANDINAVIA, Kr 250.

De viktigste kriteriene jeg har når det kommer til maskara, er at den separerer og gir lengde til vippene, en passe mengde volum og at den ikke smitter av – noe jeg ofte opplever da jeg har tunge øyelokk. Denne nyheten oppfyller alle kravene til punkt og prikke, og er i tillegg formulert med 95 % naturlige ingredienser. Lange naturlige vipper som holder hele dagen!

Det relativt nye skønnhetsmerket BeautyAct by Kicks overrasker meg stadig med sitt store utvalg produkter, som er like gode som de er budsjettvennlige. En ny favoritt jeg har brukt mye i vinter, er denne lette og fuktighetsgivende foundationen som gir en fin glød til ansiktet og ser naturlig ut på huden. Perfekt til deg med tørr hud, eller som elsker en dewy look.

LUMINOUS COMPLEXION FOUNDATION FRA BEAUTYACT, Kr 249 (annonse).

Fikk du med deg «På badet» med Sophia Lie?

Relatert

Les også