ELLE Event

21. februar, 2020

Siri Børsum er årets konferansier på ELLEtech

– Jeg gleder meg til en dag med masse faglig påfyll, åpenhet og latter, og ikke minst muligheten til å bygge nettverk med alle andre som også kommer dit.

Årets konferansier på ELLEtech på Grand Hotel Oslo torsdag 12. mars er ingen ringere enn Siri Børsum.

Sikre deg billett og les mer om ELLEtech og programmet her!

I fjor sluttet hun som Leader for Digital Transformation i Google etter 12 år i selskapet. Nå står Siri helt på egne bein, og vi gleder oss til å ha henne som konferansier og foredragsholder på ELLEtech. Du kan lese mer om Siris imponerende tech-karriere her!

Vi har tatt en prat med Siri, som gleder seg like mye som oss til årets seminar.

Q&A med Siri Børsum

Hvorfor sa du ja til å være konferansier og foredragsholder på ELLEtech?

– Først og fremst synes jeg det var en ære å bli spurt om å være konferansier på ELLEtech. ELLE har, fra jeg var en liten pike, vært det stedet jeg har gått for å holde meg “oppdatert” på mote og trender. At ELLE ser viktigheten og rollen teknologi spiller i samfunnet og løfter det opp på sin agenda, synes jeg er veldig kult og det var derfor en veldig enkel avgjørelse å takke ja til jobben. Jeg gleder meg skikkelig!

Hva gleder du deg mest til på konferansen?

– Jeg synes det er et bra og variert program og mange spennende og dyktige foredragsholdere. Noen er også helt nye for meg – dem gleder jeg meg spesielt til å høre. Jeg ser frem til å høre fra DNB hvordan de har jobbet med #huninvesterer og ikke minst resultatene de har oppnådd så langt. Jeg er spent på hvor langt Isabelle og Marie har kommet med EqualityCheck.it, også har Else Kåss Furuseth en spesiell plass i hjertet mitt. Hennes åpenhet og bruk av humor rundt vanskelige temaer som selvmord har nok ikke bare hjulpet meg. Det blir gøy å lære mer om TikTok også – her merker jeg at jeg har mye å lære. Jeg gleder meg til en dag med masse faglig påfyll, åpenhet og latter, og ikke minst muligheten til å bygge nettverk med alle andre som også kommer dit.

Hva skal du snakke om i ditt foredrag?

– Det er snart seks måneder siden jeg gikk ut døren hos Google. Det er mange som ikke helt skjønner hvordan noen kan si opp jobben sin i det som av mange blir omtalt som “verdens beste” arbeidsplass uten å ha noe å gå til. Jeg har tenkt å fortelle hvorfor jeg tok valget, veien dit og ikke minst erfaringen etterpå.

Hvem burde komme på konferansen og hvorfor bør folk ta turen?

– Dette er en konferanse for alle – de som ønsker å få påfyll om ledelse og teknologi. Både kvinner som menn.

Hva er ELLEtech?

ELLEtech er en spennende, informativ og underholdende dag hvor vi har invitert noen av de hotteste navnene innen tech til å snakke om rekruttering av kvinner til tech, digitalisering, karriere, organisasjon og ledelse, kvinner og kapital, bærekraft, ubevisst diskriminering og digitale trender i 2020.

I tillegg blir det lunsj med bobler, goodie bags og nettverksbygging i ekte ELLE-stil – og du er invitert!

Relatert

Les også