Livsstil

4. juni, 2021

De mest populære realityseriene fra 2000-tallet

Disse seriene bringer virkelig frem nostalgien.

Beste realityshow: På 2000-tallet handlet mye om tv-kanalen MTV. Så fort sjansen bød seg, slang vi oss i sofaen for å sluke alt fra Jersey Shore til Room Raiders! Millenniets reality-TV trollbandt oss uavhengig av sjanger – under er åtte eksempler på seriene som virkelig bringer frem nostalgien.

Beste realityshow fra 2000-tallet:

A Shot at Love with Tila Tequila

Nå er det The Bachelor som gjelder, men før var det A Shot at Love with Tila Tequila. Serien handlet om Tila Tequila som hadde i oppgave å date 16 jenter og 16 gutter, før hun i finalen skulle kåre sin favoritt. Programmet hadde premiere i 2007.

Foto: TV Time

Room Raiders

Room Raiders var et datingprogram som gikk ut på at en person skulle besøke tre hjem, rote rundt i alle eiendelene og til slutt bestemme seg for hvilket rom som føltes mest tiltrekkende, før rommets eier ble bedt på date. Et annerledes, men kult konsept!

Foto: Room Raiders

The Simple Life

The Simple Life gikk på tv fra 2003 til 2007. I serien fikk man følge hotellarvingen Paris Hilton og hennes bestevenn, Nicole Richie, mens de prøvde seg på «normale» jobber. Seerne fikk blant annet se jentene jobbe på hotell, i matbutikker og på bondegårder.

Foto: The Simple Life

My Super Sweet Sixteen

My Super Sweet Sixteen hadde premiere i 2005 og handlet om rike tenåringer som planla 16-årsdagene sine. Om det var en vanlig feiring med middag og leker, spør du? Absolutt ikke. Jo mer penger festen kostet, jo bedre.

Foto: MTV

Britney & Kevin : Chaotic

I 2005 kom serien Britney & Kevin : Chaotic. Realityserien handlet om Britney Spears og hennes tidligere partner, Kevin Federline. Serien hadde til sammen 5 episoder som handlet om hvordan Britney og Kevin møttes, når de ble forelsket og om da de giftet seg.

Foto: Britney & Kevin : Chaotic

Jersey Shore

Mellom 2009 og 2012 gikk populære Jersey Shore på tv. Programmet fulgte en gjeng amerikanere som delte hus i et par uker, hvor de først og fremst drakk mye alkohol, hadde sex og kranglet. Husker du for eksempel Snooki og Jwoww?

Foto: MTV

The Girls Next Door

I The Girls Next Door fikk seerne et innblikk i livet til modellene Holly Madison, Bridget Marquardt og Kendra Wilkinson, som alle bodde sammen med Playboy-grunnlegger, Hugh Hefner, på The Playboy Mansion. Programmet hadde premiere i 2005, og selv om fanbasen var stor, hadde nok muligens ikke serien blitt vist på TV i dag. I ettertid har Holly Madison fortalt om sin opplevelse og beskrevet den som alt annet enn en drøm.

Foto: E! Entertainment

Beauty and the Geek

Dette er enda et program som sannsynligvis ikke hadde blitt vist i dag. Beauty and the Geek ble beskrevet som et sosialt eksperiment som gikk ut på å spleise vakre kvinner med nerdete menn. Gjennom serien skulle «nerdene» lære jentene om intellektuelle emner, mens jentene skulle lære dem om dating.

Foto: CW

Denne saken er fra Elle.se.

Relatert

Les også