Kultur

11. juni, 2021

Balmain: ny dokumentar avslører mørk side

Alle snakket om Olivier Rousteing da han i 2011 overtok stillingen som Creative Director for Balmain, og siden den gang har han tatt verden med storm. Nå åpner han opp i en ny Netflix-dokumenter om livet som ansatt for Balmain og om den sårbare og ensomme mannen bak.

Olivier droppet ut etter sitt første år på designskolen da han, i likhet med Jacquemus, savnet kreativ frihet.

Karrieren hans startet kort tid etter. I 2003 begynte han som designer hos Roberto Cavalli, hvor han raskt ble sjef for hele merkets dameavdeling. Etter dette skjøt karrieren virkelig fart, og plutselig landet Olivier hos Balmain.

Nå åpner han opp om livet som ansatt for Balmain og om mannen bak. Det er nemlig ikke like fantastisk som det kan se ut som.

Den suksessrike designeren ble adoptert da han var 1 år, og det har satt dype spor. Han jobber fortsatt med å finne seg selv, og drømmer om å finne sine biologiske foreldre og finne ut av hvor han kommer fra og hvem han er.

Olivier tar oss med på en reise gjennom den nye og ærlige Netflix-dokumentaren «Wonderboy». Den har premiere 26.juni, men du kan allerede nå se traileren her:

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av OLIVIER R. (@olivier_rousteing)

Psst … I galleriet under kan du se Olivier sammen med flere av kjendis-vennene sine. Vi gleder oss til å bli enda bedre kjent med den populære, unge designeren snart!

Olivier Rousteing: Mr. Popular – også på instagram

@olvier_rousting

Denne saken er fra elle.dk

 

Relatert

Les også