ANNONSE

12. mai, 2021

Her finner du årets fineste sommerkjoler

Vi har tatt turen innom den nye butikken You & I på Aker Brygge, og funnet våre favoritter!

Annonse i samarbeid med You & I.

Denne uken tok ELLE turen innom You & I sin splitter nye Concept Store på Aker Brygge i Oslo, og møtte damene bak konseptet.

Her bugner det av kjolefavoritter fra deres eget klesmerke Love Lolita, vakre kjoler fra Pia Tjelta, sommerfavoritter fra den svenske giganten By Malina, i tillegg til nydelige smykker, jeans i alle regnbuens farger fra Lois, og interiør!

Dette er virkelig et shoppingmekka for deg som leter etter en fin kjole til 17 mai, eller kanskje noe nytt å ha på deg når resturantene åpner i Oslo? Vi kjenner i hvert fall at vi har mye å feire i tiden fremover, og det skal vi gjøre i herlige sommerprint, hvite bohemske kjoler, og de søteste blusene!

You & I

Bestevenninnene Alethe Marie Heltzen og Marte Madeleine Mosand startet You & I Agency for 8 år siden. 

– Vi åpnet butikk på Aker Brygge i 2016, og startet vårt eget merke Love Lolita to år senere. Parallelt har vi etablert nettbutikkene youandi.no og lovelolita.com.

Dette har gitt oss en bred plattform for salg og merkevarebygging, av både merkene i agenturet og Love Lolita, forteller Alethe og Marte

Hva var ideen bak merket love Lolita?

– Vi har alltid vært på jakt etter flere feminine kjole-merker med overkommelige priser, men for bare noen år siden var det vanskelig å finne. Det var idéen og utgangspunktet for vårt eget klesmerke, Love Lolita som vi startet for to år siden. Vi ønsker å være kommersielle, og ville nå ut bredt.

Fortell om konseptet bak den nye butikken?

– Konseptet vårt er feminint, lekent og kommersielt. Vi har et stort utvalg av kjoler som på best mulig måte gjenspeiler konseptet. Prispunkt er viktig for oss, vi ønsker å ha overkommelige priser, slik at kunden kan kjøpe kjoler til alle anledninger.

Vi har også matchende kjoler til barn fra 1-10 år, og barneavdelingen vår skal bygges videre til høsten. Vi har en illusjon om at når mor og datter kommer sammen på shopping, kan de begge finne noe de liker.

Med den nye butikken ønsker vi å lage et livsstilskonsept for klær og interiør. Vi har derfor noe interiør fra Caspari C&G, og noe Home fra Love Lolita. Vi vil alltid tilby det lille ekstra og har stort fokus på gaver og gaveartikler fremover.

Den nye butikken ligger vegg i vegg med vår gamle butikk,  bare ny og mye større! Vi finner inspirasjon i reiser vi har vært på, deriblant fra fantastiske butikker i Miami, Antwerpen, Milano og London.

Med utgangspunkt i dette ønsker vi  å skape vår eget univers og skille oss ut i mengden, med freshe farger og konseptuell innredning. Interiøret er  bla fra Gustaf Westman og Jonathan Adler.

Det skal også åpne en Instagram-vennlig in-store café, men denne er dessverre noe forsinket grunnet Covid-19.

SS21-kolleksjonen ble designet i lykkerus

Hva er inspirasjonen bak ss21-kolleksjonen?

– Vi blir alltid inspirert på reiser, og spesielt vår favorittdestinasjon – Ibiza og Formentera. Vår venninne Gigi er en av fotografene vi jobber tett med, og heldigvis bor hun på Ibiza. Siden vi ikke kunne reise så sendte vi kolleksjonen til henne slik at vi likevel fikk tatt kampanjebildene der.

De forteller at SS21 ble laget da begge var på et ekstremt lykkelig stadie i livet. Alethe var nyforlovet og Marte hadde akkurat fått baby.

– Kolleksjonen gjenspeiler det. Vi drømte oss bort i blomsterprint, våre favorittpasteller og masse kjoler som passer til alle anledninger. Kolleksjonen inneholder kjoler og bluser som passer fint til hverdags, men også kjoler med mer wow-faktor til spesielle anledninger.

Maxikjolene trenger ikke bare å være til bryllup. Vi elsker looken med sandaler, og spesielt hvordan jentene i Frankrike alltid klarer å få den looken til å se så avslappet og kul ut. 

Hva får dere aldri nok av?

– Akkurat får vi ikke nok av pasteller, og vi elsker rosa og lavendel sammen.

Hvilke merker selger dere i deres nye concept store?

– Love Lolita, By Malina, Neo Noir, LoveShackFancy, Custommade, Pia Tjelta, ella&il, Meotine, Sleeper++ og til høsten kommer enda flere spennende nyheter!

Hva ser dere frem mot denne våren og sommeren?

– Vi gleder oss til å ha på oss kjoler, og å se andre jenter på gata med kjolene våre. Vi gleder oss veldig til å reise til Formentera i september for å lage bildemateriale til SS22. Så fort vi får lov skal vi også reise til agentene våre i Italia, Miami og Australia.
Love Lolita selges i dag hos 80 forhandlere i Norge, Sverige, Italia og Australia. Klærne finnes også hos nettbutikker som Boozt, Zalando og Wakakuu.

Se våre favoritter her:

Superfin rosa bluse med hvite detaljer, denne passer fint til både jobb, fest og ferie!

Bluse fra Love Lolita, kr 1199

Nydelig bluse i blomsterprint med dusker styles med jeans eller med matchende skjørt. Slike plagg kan man ta med på ferie, eller bruke på jobb med svarte dressbukser for stramme opp den bohemske blusen.

Med matchende skjørt. Hele settet er fra deres eget merke, Love Lolita.


Bluse fra Love Lolita, kr 1199


Skjørt med strikk fra Love Lolita, kr 1199

Eller hva med en revenge dress? Når resturantene endelig åpner i Oslo står denne øverst på ønskelisten av hva vi ønsker å ha på oss!


Rosa paljettkjole fra Love Lolita, kr 1799

En bohemsk kjole trenger vi alle, og denne med store ermer, knapper foran og belte i midjen passer perfekt til å gå ut med, eller bruke over bikinien med flate sandaler på ferie. Den perfekte Ibiza kjolen med andre ord…

Bohemsk kjole fra Love Lolita, kr 1790

Eller hva med en helt perfekt maxikjole? Denne kan styles opp og ned, over bikini og flate sandaler på ferie, eller kneppet igjen med fine hæler på en sommerfest.


Maxikjole fra Love Lolita, kr 1999

Flere kjoler og bluser finner du her, eller på den nye butikken You & I på Aker Brygge.

Relatert