Mote

15. juni, 2021

Nå er dette baseplagget trendy!

Denne sommeren er stripete skjorter et "must have" i garderoben.

Stripete skjorter er blitt et trendplagg denne sommeren og vi forstår virkelig hvorfor.

Tidligere i sesongen skrev vi om 90-talls-skjortene i sterke farger som var tilbake i motebildet, nå er også oversized, stripete skjorter tilbake. En skjorte er et tidløst plagg og virkelig en garderobeklassiker som er spesielt passende på sommerhalvåret når vi kan slippe å bruke jakke utenpå.

Skjortene kan komme i striper én vei, men også på kryss og tvers. De kan også styles sammen med andre mønstrete plagg for et ekstra kult statement-antrekk – som et matchende sett eller alene. Fargepalettene som gjelder denne sesongen er ulike blå nyanser, rosa og fargerike skjorter.

Vi vil style skjorten utenpå enkle kjoler, til denimshorts og jeans – både lukket og åpen med en T-skjorte til sandaler – vi bare ELLEsker at skjorten er så allsidig.

Shopping: Stripete skjorter

Foto: Instagram @camillecharriere

Skjortene kan styles på så mange ulike måter og det er det vi liker så godt med den. Den kan styles kneppet igjen med litt av skjorten tucket i jeansen, som Camille Charriere, stylet med en klassisk veske, hoops og flip-flops.

Stripete skjorte fra Zara, kr 379.

Stripete skjorte fra Blanca Studio/Moniker, kr 2499.

Jeans fra Ganni, kr 1595.

Havaianas, kr 399 (annonse).

Like elegant og sommerlig er det å gjøre som Leia Sfez å style skjorten med flats og veske fra Chanel, denimshorts og solbriller. Vil du gjøre skjorten enda mer «avslappet» kan du kneppe opp ermene å brette de opp eller bare la være vide – det skal vi!

Hvis man vil gjøre det lille ekstra ut av antrekket kan du ta på et belte, eller bruke et silkeskjerf som belte for en mer pyntet look.

Foto: Instagram @leiasfez

Skjorte med striper fra Balenciaga/Net-a-porter, kr 9397.

Stripete skjorte fra Zara, kr 449.

Stripete skjorte fra Staud/Net-a-porter, kr 2977.

Denimshorts fra Arket, kr 490 (annonse).

Ballerinas fra Valentino/Net-a-porter, kr 5163.

Relatert

Les også