Mote

17. juni, 2021

Antrekket «alle» vil ha i sommergarderoben nå

Denne sommeren er det matchende, stripete sett alle vil gå med!

Ja, det er helt sant – «pysjen» er tilbake. Vi skrev tidligere denne uken om at baseplagget stripete skjorter er tilbake i motebildet, men nå er det også trendy å gå med stripete, matchende sett både ute og inne. Året 2020 har virkelig satt komfortabel mote på agendaen, blant annet joggedressen, men 2021 er intet unntak og det er «pysjen» som pryder sosiale medier denne sesongen.

Stripete sett

Vi heier på komfortabel mote, spesielt på sommerhalvåret hvor det er ekstra digg å gå i luftige klær som både kan pyntes opp og ned. Det vi liker ekstra godt med et matchende sett med striper er at man kan skape mange ulike utrykk med et og samme antrekk. En stil som skiller seg ut nå er å kneppe igjen kun et par knapper på midten av skjorten slik at man viser litt hud, og pynte opp antrekket med solbriller, fine stråvesker og lekre sandaler.

Skjorten er så allsidig og man kan style den åpen med en T-skjorte eller tank top, knyte den til en «magetopp» eller tucke den ned i matchende bukse eller shorts for et mer figurnært utrykk.

Vi kan også gjøre som ELLE-profil, Nnenna Echem, å bruke settet som beachwear utenpå bikini med masse accessories. Dette vil nok bli en go-to look for oss denne sommeren.

Foto: Instagram @nnennaechem

Stripete sett kommer i flere sett, og både matchende skjorte med korte og lange ermer til shorts og bukse er å finne. Her kan man velge ut i fra det man selv liker, eller hva som passer været best.

Stephanie Broek stråler i matchende sett fra Tekla. Hun styler settet kun lag på lag og gjør ikke noe mer ut av det. Fargene som skiller seg ut for dette antrekket denne sesongen er ulike nyanser av blått, rosa, fargerikt og beige.

Foto: Instagram @stephaniebroek

Shopping: 6 stripete sett

Stripete sett fra Tekla, kr 2940.

Stripete skjorte fra Baum und Pferdgarten, kr 1899.

Stripete bukse fra Baum und Pferdgarten, kr 1899.

 

Stripete skjorte med korte ermer i lin, kr 490 (annonse).

Stripete shorts i lin fra Arket, kr 390 (annonse).

Stripete skjorte fra Zara, kr 449.

Stripete bukse fra Zara, kr 449.

Stripete, fargerik skjorte fra Staud/Net-a-porter, kr 2977.

Stripete shorts fra Staud/Net-a-porter, kr 2770.

Stripete skjorte fra Balenciaga/Net-a-porter, kr 9404.

Stripete bukse fra Balenciaga/Net-a-porter, kr 8221.

Styles med:

Sandaler fra Gia x Pernille Teisbaek, kr 4399 (annonse).

Stråveske fra & Other Stories, kr 590 (annonse).

Relatert

Les også