Mote

17. juni, 2021

Shopping: Sommerlige loafers

Vi har funnet flere favoritter!

Sommerlige loafers: Loafers for oss er en klassiker året rundt, men på sommeren har skoene et litt annet uttrykk og er enda litt lettere på foten, mer hud er synlig og det gjør hverdagsantrekket litt ekstra pyntet og sommerlig.

Sommerlige loafers

Sommerlige mokkasiner kan styles med det aller meste og er veldig fint til en enkel, lang sort kjole eller en hvit, kort kjole, men også perfekte til et fint, luftig og matchende linsett. Godt passer de også til en av årets trend-looks, nemlig et par lyse jeans, en oversized rosa skjorte og en klassisk sort veske.

Leia Sfez styler sommerlige loafers med ton-i-ton i hvitt og vi bare ELLEsker denne looken. Med oversized, hvit skjorte, joggeshorts, loafers og en rålekker Birkin får hun det virkelig til – spot on!

Foto: Instagram @leiasfez

Loafers denne sesongen finnes i flere fargepaletter som brunt, beige, hvitt og sort. Med den sommerlige passformen er det lekkert å pynte med ankelsmykker for litt ekstra sommerfølelse.

Mokkasiner er en garderobeklassiker og er sko vi kan ta frem sesong etter sesong, og derfor er det lurt å investere i et par som varer og som man vil bruke igjen og igjen.

Motehus som Chanel og Gucci har flere lekre sommerloafers, men også Ganni og Flattered har slengt seg på trenden – det har også Zara.

Anouk Yve styler også sine loafers ton-i-ton, men i sort. Med lekre accessories, oversized sort skjorte og bukser er dette en look som er perfekt på en litt kjøligere sommerdag.

Foto: Instagram @anoukyve

Shopping: Våre favoritter

Loafers fra Ganni, kr 3195.

Loafers fra Arket, kr 1050 (annonse).

Loafers fra Flattered, kr 1925.

Loafers fra Chanel, pris på forespørsel.

Loafers fra Zara, kr 599.

Loafers fra Khaite/Net-a-porter, kr 7881.

Loafers fra Porte & Paire/Net-a-porter, kr 2815.

Loafers fra Jimmy Choo/Net-a-porter, kr 8438.

Loafers fra Gucci, kr 5602.

Loafers fra Zara, kr 259.

Loafers fra & Other Stories, kr 890 (annonse).

Relatert

Les også