Kultur

10. juni, 2021

Se eksklusiv livekonsert med Miley Cyrus i 8D

Nå kan du oppleve Miley Cyrus live hjemme i din egen stue!

I kveld, den 10. juni klokken 23.30, spiller Miley Cyrus live, som en del av Magnums kampanje #ShowYourLayers, med en ekslusiv konsert med 8D-lyd for å vise hvordan nytelse har flere lag.

På konserten vil Miley spille flere hits fra sitt seneste album Plastic Hearts i tillegg til et cover av 80-talls slageren ‘Midas touch’ av Midnight Star. Den imponerende 8D-teknologien gjør at det vil føles som om Miley holder livekonsert hjemme i din egen stue – og husk hodetelefoner for den komplette opplevelsen!

Miley x Magnum

Miley x Magnum-samarbeidet handler om nytelse i alle former – gjennom smak, self-love, mote og musikk.

Ifølge Miley bør alle søke ekte nytelse i livet, og omfavne sine mange lag, og det som gjør dem helt unike. I den forbindelse sier hun også:

– Vår største superkraft er individualitet. I forbindelse med at jeg har utviklet meg som artist, har jeg også hatt muligheten til å oppleve forskjellige lag av hvem jeg er, og hva som gir meg nytelse. Uansett om jeg skriver, er i studio, spiller foran tusenvis av mennesker eller har kledd meg i noe som får meg til å føle meg sterk, så er musikk min største nytelse i livet.

 

Relatert