Livsstil

15. januar, 2021

Maten du alltid har hjemme – basert på ditt stjernetegn

Er fryseren din full av is eller har du skuffene fulle av kaker og kjeks? Du finner svaret i stjernene!

I nød og lyst, til døden skiller oss ad – Når det kommer til mat er det alltid noen favorittmatvarer som havner i handlekurven.

Avokado, nudler sjokolade eller pizza… alle har noe som ligger oss spesielt varmt til hjertet, såpass at lageret der hjemme aldri forsvinner. For det finnes faktisk ingenting som er kjedeligere enn et kjøleskap uten favorittmaten.

Hva gjør din mage litt ekstra sugen? Vi har søkt etter svaret i stjernene og ditt stjernetegn!

Middag: Husk at vi har middagstips hver mandag!

Væren – Potetgull

(21.mars – 19.april)

Den energiske væren er alltid på farta, så det der med faste måltider pleier å havne langt nede på din prioriteringsliste. En pose potetgull er både lett tilgjengelig og går fort for seg, for du har aldri tålmodighet til å vente på maten når sulten slår til.

Tyren – Frossenpizza

(20.april – 20.mai) 

Mat er ingenting tyren tar lett på og spesielt ikke når det kommer til en av favorittene. For den sultne tyren, innebærer det frossenpizza i alle dess former, noe dine gjester virkelig setter pris på når de er innom og hilser på. Vi snakker skikkelig pizzafest!

Tvillingene – Popcorn

(21.mai – 20.juni) 

Som tvilling kan du lett bli rastløs og litt ukonsentrert. Å brenne maten har skjedd både en og to ganger, men det er sjeldent du mislykkes med en pose popcorn. En kan til og med kalle deg for en mesterpopper. Kjapt, enkelt og så godt.

Krepsen – Bokser med hjemmelaget mat

(21.juni – 22.juli)

Med en kreps i husholdningen er det umulig å gå sulten. Den omsorgsfulle og omtenksomme krepsen har alltid matbokser med hjemmelagde retter i kjøleskapet og fryseren, fulle av kjærlighet.

Løven – Is

(23.juli – 22.august)

Den sterke løven lever i nuet og når begjæret slår til, er det bare å gi etter for fullt! For deg som løve innebærer det is i store lass, som du gjerne spiser direkte fra kartongen.

Jomfruen – Avokadosandwich

(23.august – 22.september)

Frukt og grønt er rene himmelriket for den helsebevisste jomfruen, men av alt i grønnsakshagen, er det ingenting som slår avokadosandwichen. Helst servert med chiliflak på godt grovbrød!

Vekten – Kaker

(23.september – 22.oktober)

Ingen elsker mormors kaker like mye som den selskapelige vekten. Du henger gjerne med eldre så fort du får muligheten, for det er de som sitter på de beste kakefatene. Syv sorter, Ballerina- og Oreo-kjeks – alt i kakeform får vektens puls til å stige!

Her er stjernetegnene som passer sammen!

Skorpionen – Nudler

(23.oktober – 21.november)

Studentmat nei? Den enkle kombinasjonen av nudler og kryddermiks tiltaler virkelig den intensive skorpionens smaksløker og dessuten er den varmende i vinterkulda. For ikke å snakke om at det er billig! Sug på den karamellen du, jomfruen.

Skytten – Tabasco

(22.november – 21.desember)

Mat som nesten er så sterk at det ryker ut av ørene på en, er det en eventyrlig skytte liker alle best. Helst øser du på med egen tabasco i tillegg, og du forlater knapt hjemmet uten en eller to flasker i håndveska.

Steinbukken – Ost og kjeks

(22.desember – 19.januar)

Akkurat som tyren liker steinbukken litt ekstra luksus i hverdagen. Et fat med utvalgte oster og god kjeks kan få en hvilken som helst steinbukk til å gni seg i hendene av glede, spesielt toppet med god marmelade ved siden av!

Vannmannen – Hummus

(20.januar – 18.februar)

Den fordomsfrie vannmannen sier aldri nei til å teste noe nytt og det gjelder også maten han/hun spiser. Er du født i dette stjernetegnet har du ofte en stor interesse for utenlandsk mat og til fredagskosen sørger du alltid for å ha en hvitløksduftende hummus tilgjengelig. Blir man noen gang lei det?

Fiskene – Frokostblanding

(19.februar – 20.mars)

Den romantiske og fantasifulle fisken er svak for barndommens nostalgiske måltider og da spesielt frokostblandingene fra Kelloggs som Coco Pops og Frosties – jo mer sukker det bedre!

Saken er fra elle.se

Relatert

Les også