Horoskop

26. juni, 2021

Dagens Horoskop: Lørdag 26. Juni

Slik blir din lørdag.

Væren 21/3-19/4

Det blir en forholdsvis rolig dag hvor du hviler en del. Livet er en lek akkurat nå, og muligheten for å gjøre ting du elsker er nærmere nå enn noensinne. Kvelden handler om et uventet møte og om en gammel konflikt.

Tyren 20/4-20/5

Det blir en veldig intensiv dag som begynner tidlig og slutter sent. Tross intensiteten denne lørdagen nyter du dagen fullt ut. Kanskje er du til og med ute på et lite eventyr. Et bytte i miljø og trivelig selskap får deg til å slappe av.

Tvillingene 21/5-20/6

Gjennom lørdagen prøver du å finne svaret på en gåte. Det høres betydelig enklere ut enn det er. Svaret du trenger er komplekst og på sett og vis ikke det du hadde sett for deg i det hele tatt. Fordommene dine knuses, men gir deg også en viktig innsikt.

Krepsen 21/6-22/7

Livet er ganske interessant for tiden. Du oplever mye og følelsene dine blomstrer. Samtidig handler lørdagen om savn, om vennskap og å måtte gi slipp, men også befrielsen som kommer av å gå videre.

Løven 23/7-22/8

Du er irritert på en venn du føler er frustrerende upraktisk. Løven har ofte et naturlig talent som ikke krever mye, men vennen din er stikk motsatt. Det som vanligvis ville vært sjarmerende er bare slitsomt idag.

Jomfruen 23/8-22/9

Det blir en rolig lørdag hvor du gjerne tilbringer tid med familien eller de nærmeste vennene dine. Om du har fri handler dagen om utendørsaktiviteter, god mat og latter. Om du jobber prøver du fortsatt å sette prikken over i’en på dagen.

Væren 23/9-22/10

Du kan være veldig sta når du går inn for det, og det gjør du idag. Du vil bevise at du ikke bare kan, du skal ikke la noe deg hindre deg. En jordlig influens gjør deg enda mer besluttsom.

Skorpionen 23/10-21/11

Dagen handler om å ha friheten til å si nei. Det kan være en luksus å få muligheten til å ta et valg uten å få dårlig samvittighet for at noen blir såret av det. Generelt er det en harmonisk og lite begivenhetsrik dag. Kvelden handler om personlig fremgang.

Skytten 22/11-21/12

Du argumenterer ganske mye med en venn akkurat nå, og av og til kan diskusjonene deres kjennes litt vel nært en krangel. Du vil ikke at dere skal gli fra hverandre, men samtidig har dere veldig forskjellige syn på alt fra vennskap til små, hverdagslige detaljer.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne dagen handler om vennskap og om å oppleve nye ting, men først og fremst handler dagen om ha det morsomt og å oppleve ukjente situasjoner. Gjennom å puste dypt og å prøve å se det positive i alt som skjer selv når du er sulten og trøtt gjør du dagen om til en positiv opplevelse.

Vannmannen 20/1-18/2

Dagen begynner uforskammet tidlig og slutter sent. På tross av det blir det en trivelig dag som byr på mye latter. Du prøver ut ting du ikke er helt komfortabel med, men du får også muligheten til å nyte unike opplevelser.

Fiskene 19/2-20/3

Det blir en fin og harmonisk lørdag som handler om familien, om de nærmeste og om å forsøke å ta vare på øyeblikkene. I løpet av dagen skjer det noe som kan få deg til å revurdere fremtiden.

Relatert