Horoskop

1. juni, 2021

Månedshoroskop: Juni 2021

Slik blir juni for deg og ditt stjernetegn.

Månedshoroskop juni 2021: Juni er endelig her, og det er på tide å sjekke om stjernene melder optimale forhold for sommerplanene… Fingrene krysses for Norgesferien!

Legger du planer for resten av året i samme slengen? Her finner du årshoroskopet for 2021.

Slik blir denne måneden ifølge stjernene:

Tvillingene styres av den prateglade planeten Merkur, og det gjennomsyrer hele din person. Tvillingene er fra naturens side gode selgere – selv om de ikke er klar over det selv. Du liker å diskutere, du liker mennesker og framfor alt liker du å tilegne deg litt kunnskap om mye. Du trives når det skjer ting, og du bidrar gjerne til liv og røre når hverdagen blir for ensformig. Samtidig har Tvillingen en mer tilbakeholden og filosofisk side. Du har en splittet natur, og derfor vil du alltid ha motstridende sider som slåss om deg. Den sjarmerende, sosiale Tvillingen og den inneslutta, tilbaketrukne Tvillingen er begge en del av din personlighet.

Månedens råd: Pass på utgiftene.

SJEKK HOROSKOPET DITT HVER DAG PÅ ELLE.NO!

VÆREN 21. MARS – 20. APRIL

Juni handler om ro, og om å finne tilbake til gode vaner. Dette blir en måned der du gjenopptar de ambisjonene som du hadde på begynnelsen av året. Du får nye kontakter, til tross for at du fortsatt er en smule forsiktig i forhold til å delta i for store grupper. I midten av perioden oppstår det en god anledning til å få hvilt seg litt og bytte miljø i noen dager. Det kan være deilig å dra bort en stund.

TYREN 21. APRIL – 21. MAI

Juni blir på mange vis en ny start. Du bytter miljø, og det tar litt tid før du etablerer vaner i alt det nye. Til tross for følelsen av at alt er annerledes, finnes det også en følelse der av å endelig ha kommet hjem. Det er som om du har vært i et vakuum i lang tid, men nå har du av flere ulike og nærmest tilfeldige grunner havnet på rett sted. Slutten av måneden dreier seg om hvile, sol, god mat og hyggelig selskap. Dette blir en fin tid.

TVILLINGENE 22. MAI – 21. JUNI

Juni blir helt klart din måned. Du senker tempoet på jobben i samme takt som du øker tempoet privat. Dette blir en sosial periode, der du blir kjent med nye mennesker – noe som ikke har skjedd på lenge. Hvis du har muligheten, oppholder du deg mye utendørs. Frisk luft og fysiske utfordringer får deg til å kjenne deg levende. Det er også i friluftsmiljøet du finner de nye vennene dine. Det eneste negative denne perioden er at du bruker altfor mye penger. Plutselig kommer du over ting du vil kjøpe eller oppleve. Du tømmer de ekstra ressursene dine, og dette kan bli et problem.

KREPSEN 22. JUNI – 22. JULI

Du har planlagt en kortere eller lengre reise i løpet av juni. Det er en viss risiko for at du må avlyse denne, og det vil i tilfelle føre til at du blir veldig skuffa. Mye har forandret seg til deg bedre den siste tiden, men verden er fremdeles ikke på samme plass som den var for to år siden. Du må lære deg å leve med dette nye, og ikke tro at ting plutselig skal vende tilbake til det normale. I slutten av perioden får du nyheter.

LØVEN 23. JULI – 23. AUGUST

I juni tillater du deg å vise dine ekte følelser, og dette er både herlig befriende og skremmende på én gang. Du føler deg naken, men samtidig er du helt trygg sammen med denne personen. Det finnes en ærlighet mellom dere som gjør at du våger å være svak. I midten av juni skjer det noe på jobben din som gjør at du må tenke nytt både når det gjelder her og nå og framtiden. Det blir mange beslutninger å fatte på kort tid.

JOMFRUEN 24. AUGUST – 23. SEPTEMBER

Juni fortsetter i samme spor som mai slutta. Det dreier seg om en større forandring, og denne vil ta tid. Som de fleste jordtegnene er Jomfruen ikke spesielt komfortabel med forandringer i hverdagen. De forstyrrer rutinene dine, og dette gjør deg veldig usikker. Prøv å ta tak i én sak om gangen – uten å tenke så langt fram i tid. Om du lærer deg å håndtere nået, blir framtiden ikke like skremmende. Slutten av måneden blir fantastisk.

VEKTEN 24. SEPTEMBER – 23. OKTOBER

Juni blir rolig på en god måte. Det skjer ikke så mye i denne perioden, og det er du takknemlig for. Nå får du muligheten til å bearbeide alt som skjedde i forrige måned. I løpet av juni knytter du sterke bånd til en person som er relativt ny i livet ditt. Dere har funnet en trygghet i hverandre, og det binder dere sammen på en helt uventet måte. Midten av måneden dreier seg om å prise sommeren og om å opprettholde tradisjoner.

SKORPIONEN 24. OKTOBER – 22. NOVEMBER

Juni blir en spennende, men også litt skremmende periode. Vanligvis pleier starten på sommeren å være veldig rolig for din del, men dette året skjer alt på én gang. Det kan dreie seg om alt fra å bytte jobb til å flytte. For deg er dette både moro og vanskelig å fordøye på én gang. I midten av perioden tar du en velfortjent pause fra hverdagen. Uansett om du reiser bort eller blir hjemme, så sørger du for å få slappa ordentlig av.

SKYTTEN 23. NOVEMBER – 21. DESEMBER

Du kjenner på en lengsel etter en venn, og du prøver å nå fram til vedkommende, men han eller hun trekker seg unna. Det har skjedd for mye mellom dere til at dere bare kan sette strek og starte på nytt. Du må nok regne med å slippe denne personen fri. I løpet av perioden får du muligheten til å teste ut en ny hobby. Dette er noe som du lenge har ønsket å prøve, men det har verken vært tid eller penger til det tidligere.

STEINBUKKEN 22. DESEMBER – 20. JANUAR

I juni vil du ha fullt opp både privat og på jobben. Det inntreffer en omveltende forandring som innebærer nye mennesker og nye miljøer. Dette blir en interessant start på framtiden din. Midten av perioden byr på en annerledes sankthansfeiring og en reise du sent vil glemme. Du treffer nye mennesker, opplever eksotiske miljøer – og framfor alt vil du utvikle deg på områder som interesserer deg.

VANNMANNEN 21. JANUAR – 19. FEBRUAR

Juni blir en stressende måned, noe som er uvanlig siden dette normalt er en rolig periode for deg. Akkurat nå skjer det ting både på jobben og i privatlivet. På jobben er det omstruktureringer, nye oppdrag og kanskje nye sjefer. Privat ser det ut som om du står overfor en flytting eller et salg av noe slag. Dette kræsjer med et annet planlagt arrangement, så du rekker ikke å finne deg til rette i det nye før du må dra videre.

FISKENE 20. FEBRUAR – 20. MARS

Juni handler om ettertanke og om å gruble over framtiden. Du begynner å tvile på de valgene du har tatt. Du er redd for at du har blitt dratt inn i noe som du egentlig ikke ønsker. Fisken kan være veldig lettpåvirkelig, og du er klar over at denne svakheten gjerne fører til at du blir dratt med av en annen persons entusiasme. Slutten av perioden dreier seg om å finne tilbake til deg selv og til den personen du ønsker å være. Dette blir begynnelsen på en bra sommer.

Relatert

Les også