Horoskop

25. juni, 2021

Dagens horoskop: Fredag 25. Juni

Slik blir din fredag.

Væren 21/3-19/4

Dagen handler om å ta rett valg. Du har lenge vurdert noe du vil gjøre eller noen du vil kontakte, og i dag føles som den rette dagen av flere grunner. Kvelden blir fortryllende.

Tyren 20/4-20/5

Det blir absolutt ikke dagen du planla, men det blir likevel en bra dag. Tiden flyr både på dagen og kvelden. Du har så mye du må bli ferdig med før du kan ta helg at du ikke kan hvile idag. Tross alt blir det en super kveld.

Tvillingene 21/5-20/6

Gjennom fredagen plukkes det blomster, sanger blir sunget og masse god mat blir spist. Helgen kommer tidlig, og dagen er preget av en herlig sommerstemning.

Krepsen 21/6-22/7

Du savner noen utrolig mye idag. Det handler om tapt kjærlighet og en bortglemt forelskelse. Akkurat i dag er minnene ekstra sterke. Det blir en fin dag på tross av den vemodige stemningen.

Løven 23/7-22/8

Du er klar for feiring og benytter sankthans-helgen som anledning. Selv om du ikke kan arrangere en stor fest hindrer det deg ikke i å spise god mat og omgås med venner. Det blir en uforglemmelig kveld som markerer en ny start.

Jomfruen 23/8-22/9

Du tar en ting av gangen idag, og det er bra. Om du stresser med tanken om at alt skal bli så bra som mulig kommer du ikke til å nyte dagen. Kvelden handler om innsikt og en oppvåkning.

Vekten 23/9-22/19

Du må gjerne være veldig tydelig om følelsene dine i dag. Om du ikke sier hva du føler er det en mulighet for at du går glipp av en unik sjanse. Det kan bli en annerledes, men magisk kveld.

Skorpionen 23/10-21/11

Du er redd for å gjøre feil selv om det naturligvis alltid er en risiko for det. En feil trenger ikke alltid være så viktig som den kan virke. Tvert imot, i dag kan tabben lede til noe veldig positivt. Tørr å by litt mer på deg selv.

Skytten 22/11-21/12

Du er inne i en periode hvor det skjer veldig mye i livet ditt, og det kan være at du føler deg stresset bare av tanken på alt du må gjøre i tiden fremover. Pust dypt inn og prøv å slapp av. Du trenger å være tilstede i nuet og nyte tid med familien.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen blir annerledes, magisk og veldig intens på en god måte. Den siste tiden har det vært veldig mye på gang, og du kjenner at du såvidt har fått puste. Det samme gjelder denne dagen. Det går i ett fra du våkner til du sovner, men det blir en super dag og kveld likevel.

Vannmannen 20/1-18/2

Det er mye du skal bli ferdig med i dag. Av flere grunner er det du som må ha kontroll over alt og sørge for at alt blir riktig. Det blir slitsomt, men når du lykkes med å sette sammen alle brikkene vil du kjenne en dyp tilfredsstillelse. Kvelden blir koselig, men noe sen.

Fiskene 19/2-20/3

Denne fredagen handler først og fremst om familien. Det kan være hele slekten eller bare de nærmeste. Det viktigste for din del er at alle er samlet rundt god mat og latter. Kvelden bli morsom, men den gir også en advarsel om en forandring.

Relatert