ANNONSE

3. juni, 2021

Dagens craving: Hennig-Olsen NUDE

Husker du pinneisene NUDE med 80 prosent frukt fra i fjor? De ble så populære at Hennig-Olsen nå lanserer dem som dessertis.

Annonse i samarbeid med Hennig-Olsen NUDE.

Hennig-Olsen NUDE: Vår favorittis finnes endelig på boks! Dette blir sommerens store craving. 

Den siste uken har virkelig vært helt magisk hva været angår, og dette påvirker naturligvis også våre cravings. Da jeg var liten drømte jeg om å spise is til middag, og denne uken ble drømmen endelig virkelighet!

Hennig-Olsen NUDE: Avkjølende frukt på boks

I fjor lanserte Hennig-Olsen pinneisen NUDE med smak av både jordbær og mango, og i år kommer samme variant på boks. Gode nyheter for oss som rett og slett ikke får nok av denne fantastiske isen!

Ikke bare er den kald og avkjølende, men den smaker virkelig av fresh frukt. Konsistensen er som en god sorbet skal være: kremet og fløyelsmyk av gode ingredienser, men fortsatt frisk, og rett og slett leskende. NUDE inneholder så få ingredienser som mulig, og består av hele 80% frukt – derav den digge smaken!

Hennig-Olsen Nude

Jeg har allerede hatt NUDE til middag på balkongen én dag denne uken, og i denne temperaturen kan det hende at det gjentar seg. Ikke minst skal denne serveres som dessert til gode venner i sommer.

Du kan også lage perfekte sommerdrinker av denne isen, som fungerer som drink og dessert i en og samme servering!

Du trenger: 

  • En boks med Hennig Olsen NUDE, enten mango eller jordbær
  • En flaske med alkoholfrie bobler

Dette gjør du: 

Kjør 2 kuler med enten NUDE mango eller jordbær i en blender sammen med 2 dl bobler. Hell blandingen over i et fint glass – det kan være en coupe (champagneglass med rund form) eller et dessertglass. Legg en liten kule NUDE på toppen, og server gjerne med litt fersk mynte! Du kan også kutte opp jordbær eller mango i mindre biter, og ha det i tillegg.

hennig-olsen nude

NUDE fås kjøpt hos Kiwi, Meny, Spar, Joker og Bunnpris i dagligvarehandelen.

Høstet internasjonal anerkjennelse

NUDE ble en kjempesuksess etter lanseringen i 2020. Tidligere i år fikk også NUDE Mango internasjonal anerkjennelse i form av 2 av 3 mulige stjerner i kåringen Superior Taste Award.

Kåringen er organisert av International Taste Institute hvor smakseksperter innenfor kokk- og sommelieryrket fra over 20 land blindtester mat og drikke. NUDE Mango scoret høyt på smak og tekstur, og fikk en totalscore på hele 85,7 prosent.

Slik beskriver juryen NUDE Mango: «Iskremen har en veldig imponerende struktur og konsistens, har god balanse mellom sødme og syre og er en veldig smakfull iskrem med en intens mangosmak».

 – NUDE har virkelig vært med på å redefinere fruktiskategorien og bidratt til å utvide iskremsortimentet med flere gode alternativer med lavere kalori-innhold, sier Hennig-Olsen.

Blant smaksekspertene i juryen finner vi anerkjente kokker og sommelierer, blant annet fra Michelin-restauranter i Europa.

… Og vi kan jo ikke annet enn å si oss enig med ekspertjuryen, og gjenta: NUDE er sommerens store craving!

Relatert