Skjønnhet

11. juni, 2021

Årets største hårtrender

Hvordan burde egentlig håret se ut i 2021? Skal det være «au natural» eller er det «go big or go home»-vibes?

Hårtrender 2021: Det var få frisørtimer i 2020, mye ettervekst og mye skadet og oppsatt hår. 2021 er nå godt på vei og mulighetene for en frisørtime er ikke lenger en «struggle» – dette har vi gledet oss til!

Korona eller ikke, et nytt år byr på nye trender innenfor både mote, makeup og hår. I likhet med moten, beveger hårtrendene seg oftest fra catwalken og ut på gata.

Dette året byr på myke bølger og naturlige hårfarger, men også oppsiktsvekkende hårfarger som tyggegummi-rosa og hårklipp som krever litt ekstra mot – som for eksempel lang pannelugg eller rett og slett barbere bort alt.

Vi har samlet de største hårtrendene i 2021 – både de som krever litt mot og de du kanskje allerede rocker. Om du er litt modig så er 2021 sikkert året du burde ta sjansen når det kommer til håret ditt – du kan jo alltids gjemme deg hjemme til det vokser ut igjen?

Om du trenger litt ekstra råd kan du sjekke årets håroskop!

Årets hårtrender 2021:

BUBBLEGUM-PINK

Foto: @ohlandmusic

Den kule tyggegummi-fargen, som sett på den danske programlederen for X-Faktor (Oh land) er fortsatt en hit. Dette er en perfekt look å prøve nå på sommeren med glød i huden og pastellfargede klær.

Hvis du ikke er helt klar til å binde deg til en litt annerledes hårfarge, kan du også prøve deg frem med en ikke-permanent hårfarge som vaskes ut etter et par vask – for eksempel denne fra Maria Nila.

ETTERVEKST

Foto: @dualipa

Vi tar med etterveksten inn i 2021 og nå er det faktisk med vilje. En ganske kul trend om du spør oss – det er jo én positiv ting pandemien har gitt oss!

MYKE BØLGER

Foto: @ryanrichman

De myke bølgene fortsetter i 2021. De er sikkert ikke naturlige, men de ser absolutt sånn ut.

LANG PANNELUGG

Foto: @chrisappleton1

En stor forandring, men som fort vokser ut igjen? Lang pannelugg!

Den lange, sexy panneluggen er perfekt om du trenger en forandring, men ikke er helt klar til å klippe hele manken. Vi er helt sikre på at vi ville følt oss 90% kulere med denne klippen.

HØY HESTEHALE

Foto: @thejoshjiu

Ariana Grande har rocket denne looken lenge, og det er på tide at vi andre slenger oss på.

Den høye og lange hestehalen er så sexy, passer til nesten alt, og gir en badass, Ariana Grande-feeling som vi digger!

BARBERT

Foto: @iamhalsey

Go big or go home! Om du virkelig vil endre looked din, gjør som Halsey og barber alt. Looked krever en god dose mot, men sluttresultatet er så kult – og altså, hvis ikke nå, når?

NATURLIG «BRONDE»

Foto: @harryjoshhair

Kjært barn har mange navn: i Danmark er dette kjent som «leverpostejshår» (ganske usexy?) – i Norge er vel dette det vi kaller «kommunegrått»?, og det har gjort comeback!

Endelig skal håret verken være helt lyst eller helt mørkt – men aller helst midt i mellom. Dropp hårfargingen og rock en naturlig look.

KLASSISK BOB

Foto: @alissajanay

En klassisk bob går aldri av moten, og den gir en instant coolness som ingen annen hårstil kan måle seg med.

VOLUM

Foto: @emilisindlev

Tenk 90-tallets Pamela Anderson – stort, langt og uforsiktig hår er trendy, og hvis du har litt tekstur og fall i håret ditt så er det en enkel look å få til. Om du ikke er født med voluminøst hår så kan en tørrsjampo eller saltvannsspray hjelpe deg godt på veien!

ANDROGONY

Foto: Imaxtree

I både Chanel og Miu Miu sine SS21-show så vi mange stramme, oppsatte looks med et androgynt sideskill.

Looken er enkel å oppnå, og krever kun en børste og kam, gelé eller voks og masse hårspray for å sikre at babyhårene ikke titter frem i løpet av dagen.

GRUNGE

Foto: @mileycyrus

Den tradisjonelle grunge-looken blir til gjennom en klipp hvor du har kortere hår på toppen og lengre hår i nakken.

Om du føler deg ekstra modig og vil gå for en mer moderne versjon, bør frisyren være strammere med tydeligere pannelugg. Med sesongens grunge-frisyre er du sikret en skikkelig rockestjerne-look!

Denne saken er fra Elle.dk.

Relatert

Les også