ANNONSE

28. mai, 2021

Slik sminker du deg som Rihanna

I dag ble Fenty Beauty endelig tilgjengelig i Norge, og vi har fått insider-tips til hvordan du kan gjenskape Rihannas signaturlook.

Annonse i samarbeid med Sæther/Fenty Beauty. 

ENDELIG er Fenty Beauty tilgjengelig i Norge! Vår skjønnhetsredaktør, Marthe Jakobsen, har allerede skrevet om sine favoritter, men kolleksjonen er rett og slett så full av godbiter at vi måtte dele enda flere produkter med dere. I tillegg har vi fått insider-tips på hvordan Rihanna sminker sin signaturlook med Fenty Beauty, og hvilke produkter hun bruker.

Lenger ned i saken kan du også så hvordan vi sminker en vårlig og enkel hverdagslook med Fenty Beauty.

FENTY

Slik gjenskaper du Rihannas freshe signaturlook med Fenty Beauty

Rihanna har perfeksjonert makeup-teknikken sin etter mange år på scenen, på røde løpere og i dagliglivet. Med Fenty Beauty har hun skapt den perfekte makeupen for å oppnå hennes legendariske glød, med en rekke produkter som passer til alle, uansett hudtone, personlighet og makeup-vaner.

Skap en god base

Det første steget for en fresh, duggfrisk hud er å preppe med en primer. Pro Filt’r Hydrating Primer Soft Silk gir ultralett fukt og trekker raskt inn i huden, slik at hudoverflaten får en filter-lignende, silkemyk finish.

Pro Filt’r Hydrating Primer Soft Silk Fenty Beauty

Pro Filt’r Hydrating Primer Soft silk, 345 kr

Bruk så Pro Filt’r Soft Matte Longwear Foundation for middels til full dekning, eller Eaze Dop Skin Tint hvis du vil ha lett til middels dekning. De legger seg fjærlett på huden, så det føles som du ikke har på makeup i det hele tatt.

Pro Filt’r Soft Matte Longwear Foundation Fenty beauty

Pro Filt’r Soft Matte Longwear Foundation, 395 kr

Eaze Dop Skin Tint Fenty beauty

Eaze Dop Skin Tint, 320 kr

Bli kvitt mørke ringer og puffy hud under øynene med Bright Fix Eye Brightener, som Rihanna kaller «the best sleep of your life—in a tap».

bright fix eye fenty beauty

Bright Fix Eye Brightener, 300kr

Pro Filt’r Instant Retouch Concealer er super å bruke der du trenger ekstra dekning, med en kremete tekstur som ikke setter seg i fine linjer eller porer.

Pro Filt’r Instant Retouch Concealer fenty beauty

Pro Filt’r Instant Retouch Concealer, 295 kr

Fremhev dine beste trekk

Brow MVP Sculpting Wax Pencil & Styler er et helt unikt brynsprodukt som lar deg style selv de mest gjenstridige brynshårene, med fleksibelt hold.

Brow MVP Sculpting Wax Pencil & Styler

Brow MVP Sculpting Wax Pencil & Styler, 220kr

Brow MVP Ultra Fine Brow Pencil & Styler har en vannfast formel og kommer i 14 forskjellige farger, så du kan finne akkurat den som passer for deg. Den tynne tuppen lar deg tegne opp brynene med hårlignende streker.

Brow MVP Ultra Fine Brow Pencil & Styler

Brow MVP Ultra Fine Brow Pencil & Style, 220kr

Sett sminken med Pro Filt’r Instant Retouch Setting Powder, som gir en myk filter-effekt på huden og sørger for at huden ser naturlig ut og ikke fremstår blank.

Pro Filt’r Instant Retouch Setting Powder

Pro Filt’r Instant Retouch Setting Powder, 365kr

For kontur eller solkysset glød er Cheeks Out Freestyle Cream Bronzer alt du trenger. Den er superlett å legge, og føles ikke klissete på huden. Skapt for å kunne bygges og legges i lag med resten av Fenty Beauty-produktene.

Cheeks Out Freestyle Cream Bronzer

Cheeks Out Freestyle Cream Bronzer, 360kr

Et «pop» av farge

Gi deg selv et POP med farge med Cheeks Out Freestyle Cream Blush, en blush som er lekende lett å bruke, nesten umulig å legge for mye av og som gir deg en sunn flush! Blendes enkelt, uten at den forstyrrer annen makeup.

Cheeks Out Freestyle Cream Blush fenty beauty

Cheeks Out Freestyle Cream Blush. 230kr

Killawatt Freestyle Highlighter Duo brukes der du vil ha ekstra glød, på kinnbena, øynene, amorbuen, nesetippen og kragebeina, med en kremete puddertekstur som smelter inn i huden. Hemmeligheten bak Rihannas plettfrie look er en matt base, med strategisk plassert glød!

Killawatt Freestyle Highlighter Duo fenty beauty

Killawatt Freestyle Highlighter Duo, 420kr

Frisk opp makeupen med What It Dew Makeup Refreshing Spray Mist, som gir fukt og en duggfrisk finish. Bruk den hver gang du trenger et touch-up i løpet av dagen, og makeupen er så god som ny.

What It Dew Makeup Refreshing Spray Mist

What It Dew Makeup Refreshing Spray Mist, 295kr

Fullfør looket med den fantastiske lipglossen Fenty Beauty Gloss Bomb Cream, som gir fyldige, myke og skinnende lepper i kremete, nydelige farger. Voila!

Fenty Beauty Gloss Bomb Cream

Fenty Beauty Gloss Bomb Cream, 235kr

Se hvordan vi sminker en vårlig og enkel hverdagslook med Fenty Beauty her!

Relatert