ELLE Event

3. februar, 2020

Sikre deg billett til ELLEtech

12. mars på Grand Hotel Oslo. Se hvilke foredragsholdere som kommer her!

ELLEtech 2020 går av stabelen for tredje gang på Grand Hotel Oslo.

ELLEtech er en spennende, informativ og underholdende dag hvor vi har invitert noen av de hotteste navnene innen tech til å snakke om rekruttering av kvinner til tech, digitalisering, karriere, organisasjon og ledelse, kvinner og kapital, bærekraft, ubevisst diskriminering og digitale trender i 2020.

I tillegg blir det lunsj med bobler, goodie bags og nettverksbygging i ekte ELLE-stil – og du er invitert!

Visste du at, ifølge IKT Norge, er digitalisering nå en snart like naturlig del av samfunnsutviklingen som strøm, veier og innlagt vann? At forbrukeren stiller enorme krav nå og at 42 prosent av oss forventer respons innen 5 sekunder?

Eller visste du at visuelle og talestyrte søk samt 5G er et faktum, at forbrukerne er lei av generisk innhold og vil ha den personalisert og at Norge har fått sin første digitaliseringsminister? Eller at vi lastet ned 204 milliarder apper i fjor, eller at appen TikTok har mer enn 1,5 milliarder nedlastinger og utfordrer Facebook og Instagram? – Det er ingen tvil om at teknologien fører til store endringer i livene våre.

Og visste du at bare 20 prosent av kvinner velger finans som studieretning og at lønnsforskjellene er betydelige i de fleste sektorer? Eller at ubevisst diskriminering og kjønnsstereotypier er de viktigste årsakene til ubalansen? Og at i fjor gikk 80 prosent av alt aksjeutbytte i Norge til menn?

– Ikke vi heller…

Derfor er ELLEtech et seminar som passer for alle, enten du jobber i mediebransjen, teknologibransjen, næringslivet, er gründer, student, influenser, eller selvstendig næringsdrivende. På ELLEtech vil du garantert bli inspirert og informert av digitale pionerer som har bemerket seg nasjonalt og internasjonalt.

Når?

Torsdag 12. mars

09.00 – 16.30

Hvor?

Grand Hotel Oslo

Karl Johans gate 31, 0159 Oslo

Billetter

Vipps: 

1890,-

Vipps: 141060
– Oppgi navn i betalingsfeltet.

Faktura: 

Send mail til: elletech@elle.no der du oppgir: Kundenavn, org. nr., adresse, referanse, navn til deltakere.
Ticketmaster: 
1945 (ink.avgift)

Innhold

I tillegg til foredrag blir det:

Frokost

Deilig lunsj med bobler

Kaffepause med snacks

Goodie bags

After work drink 16.30

Konferansier

Årets konferansier på ELLEtech er Siri Børsum.

ELLETech2020

I fjor sluttet hun som Leader for Digital Transformation i Google etter 12 år i selskapet. Nå står Siri helt på egne bein, og vi gleder oss til å ha henne som konferansier og foredragsholder på ELLEtech.

Siri Børsum har jobbet 12 år i Google Norway. 10 årene som salgsdirektør og de siste 2 årene som Leader for Digital Transformation. Den rollen fikk hun etter å ha tilbragt tre måneder i Silicon Valley som Google Evangelist. Hennes primære oppgaver var å bidra til å akselerere den digital transformasjonen i Norge gjennom å heve det digitale kompetansenivået på toppledernivå på tvers av bransjer. Når det er sagt har hun hatt sin siste dag i Google og skal nå bestemme seg for hva hun skal gjøre fremover, men det er nok ingen tvil om at hennes lidenskapelige “forhold” til digitalisering og mulighetene teknologi byr på for næringslivet kommer til å prege det valget.

Temaer som hvordan å utnytte teknologien til å fungere mest effektivt, øke konkurranseevnen og utnytte nye forretningsmuligheter og betydningen av kultur for å få det til å skje er høyt på dagsordenen i dialogen med norske virksomheter. Hun er også sterkt engasjert i viktigheten av mangfold for å skape best mulige resultater.

Hun har en MA i International Business, BA (hon) i Media & Communication og 20 års erfaring fra medieindustrien innenfor salg og ledelse. I tillegg til å ha jobbet for Google i over 12 år har hun erfaring som salgsdirektør i Kanal 24 (nå Radio Norge) og som medierådgiver og kundeansvarlig fra ulike mediebyråer.

Hun sitter i styret til Stretch Norge og LIVE Private Guide.

Foredragsholdere ELLETech 2020

Thina Saltvedt

Thina er sjefanalytiker i Sustainable Finance i Nordea.

Det er to år siden hun gikk fra å jobbe som oljeanalytiker til å bli bærekraftanalytiker. Hun har i mange år vært et profilert navn i finansverdenen, og brenner for å få flere kvinner inn i finanssektoren.

– Vi kan ikke la mennene kontrollere hvilken retning pengestrømmene skal gå alene. De beste klimavennlige og bærekraftige løsningene blir ikke til ved at bare halvparten av befolkningen får være med å bestemme – de blir til ved at alle får muligheten til å komme med ideer og kunnskap. Derfor er det viktig at kvinner får kontrollere mer av kapitalen og at vi får flere kvinnelige ledere i næringslivet – rett og slett fordi vi vil lage de beste løsningene for alle, sier Thina.

På ELLEtech skal hun snakke om hvorfor det er viktig at flere kvinner får kontroll over kapitalen, spesielt nå i en tid hvor det er så viktig å komme opp med nye, bærekraftige løsninger, og hva du og din bedrift kan gjøre på dette området.

Isabelle Ringnes og Marie Louise Sunde

Isabelle Ringnes er med-gründer og produktsjef selskapet EqualityCheck.it som er en plattform for anonyme vurderinger om likestilling på arbeidsplassen. Målet er å bidra til at fremtiden er mer likestilt og gjennomsiktig.

Hun er også grunderen av TENK, et teknologinettverk for kvinner med mål om å inspirere kvinner og jenter til å lene seg inn og forme fremtiden med teknologi. Isabelle er også en av grunnleggerne bak #Hunspanderer, en organisajon fokusert på likestilling ved å addressere ubevisst diskriminering og kjønnsstereotyper i arbeidslivet. Hun er 2 ganger blitt kåret til Inspiring Fifty women in tech og blitt utnevnt som 1 av 6 nordmenn blant de 100 mest innflytelsesrike menneskene i Nordic Tech. Isabelle er styremedlem i investeringsappen Kron og Dermanor, produserer en av Norges mest populære teknologipodkaster Future Forecast og har gitt ut boken Hvem Spanderer om ubevisst diskriminering og kjønnsstereotypier med Marie Louise Sunde. Isabelle holder jevnlig foredrag om teknologi og mangfold for næringslivsledere og politikere i Norge og internasjonalt.

Marie Louise Sunde er lege i spesialisering innen kirurgi, med doktorgrad i medisin.

Hun er medgründer og CEO i Equality Check, en plattform for anonyme vurderinger av arbeidsplassen. Equality Check skaper gjennomsiktighet, og tilbyr løsninger for et mer likestilt arbeidsliv. Sunde er også medgründer av #HunSpanderer, som hun startet etter å ha vært invitert til FN i 2014, og ble inspirert av Emma Watsons tale som hun avsluttet med «If not now – when? If not me – who?» Hun har vært en tydelig stemme i den medisinske #MeToo bevegelsen, og holder foredrag om likestilling og mangfold i arbeidslivet og helsevesenet. Hun er medforfatter av boken «Hvem spanderer,» sammen med Isabelle Ringnes. Hun sitter i direksjonen til Polyteknisk forening, i advisory board til Partnership for Change og i flere styrer.

 

Else Kåss Furuseth

Else Kåss Furuseth (39) er komiker, skuespiller, reporter, programleder og forfatter.

Hun startet i radio, men beveget seg rask over i TV, hvor hun i flere år har vært programleder for Torsdag Kveld fra Nydalen, ELSE, Det er lov å være blid og Mandagsklubben. I 2013 mottok hun Oslo bys kunstnerpris, blant annet på bakgrunn av soloforestillingen Kondolerer. Forestillingen har høstet massiv publikumsros, og er sett av over 30.000 publikummere. Høsten 2014 var Else en av trioen i suksessforestillingen Mot i Brøsta, og i 2018 kom oppfølgeren til Kondolerer, Gratulerer. Høsten 2018 var hun programleder for dokumentarserien Else om: selvmord på TV Norge. For serien vant hun og programmet to priser under Gullruten 2019; beste programleder og beste nyhets-, sports- eller aktualitetsprogram og var i tillegg nominert i klassene årets nyskaping og publikumsprisen. Vinteren 2019 var hun ute med ny dokumentarserie på TV Norge, Else om: barn. 

Snart er hun aktuell med nytt talkshow i beste sendetid på lørdager på NRK sammen med Markus Neby.

Aina Lemoen Lunde

ELLEtech 2020

Direktør for Marked og digitalt salg i DNB ASA og styremedlem i blant annet Optimizd.

Aina har tidligere jobbet med reklame, PR og markedsføring i Coca-Cola, PR-operatørene, Cubus/Varner Gruppen, Bryggeriforeningen og Burson-Marsteller. Undervist i en årrekke på BI, blant annet om kommunikasjonsledelse, og har skrevet flere fagbøker.

Hun hadde ansvaret for markedsføringen av Norges raskest voksende merkevare – Vipps – til den ble stor nok til å flytte hjemmefra i kollektiv med de andre bankene, hun vant årets markedsfører (2015) for arbeidet med Vipps og var også finalist året etter med (2016) DNB Ung, hun er rangert som en av «Europe’s maverick thinkers» av Eurobest og vunnet flere internasjonale bransjepriser og leder Norges høyest rangerte markedsavdeling og er en av bransjens fem mest populære ledere (Bransjerapporten 2020).

I 2019 lanserte DNB kampanjen #huninvesterer for å få flere kvinner til å investere.

Lena Midtveit

Lena Midtveit er administrerende direktør i Sony Music Entertainment Norway AS.

Hun har vært i musikkbransjen siden 1993 hvorav de siste 20 årene som Administrerende Direktør for hhv BMG, Sony BMG og Sony Music, som det nå heter. Hun begynte i bransjen da CD var i sin gullalder til det fysiske markedet begynte å falle og før det var gode digitale tjenester på plass. Nedbemanningsprosesser, strategiprosesser, endringsledelse og oppkjøp har vært kjennetegn for de siste 15 årene og er noe hun gjerne snakker om både for andre bransjer eller i undervisningsøyemed for eksempel på Handelshøyskolen BI, Høyskolen Innlandet eller Høyskolen Kristiania. 

Sony Music har vært inne på eiersiden i produksjonsselskapet Feelgood TV film og scene og er inne på eiersiden på Petroleum Records, Nora Collective og Popular demand mgmt. 

Ingrid Ødegaard

Ingrid er gründer og Chief Product and Technology Officer for Whereby (tidligere appear.in); en videomøtetjeneste med over 1 million månedlig brukere over hele verden.

Teamet som lager Whereby er spredt over 12 steder og har som mål å gjøre arbeidslivet mer fleksibelt, så de eksperimenterer stadig med hvordan man kan samarbeide når man ikke sitter på samme sted. Før Whereby/appear.in, jobbet Ingrid i Telenor og Aftenposten med strategi og forretningsutvikling, og hun har også være styremedlem i Telenor Digital og Amedia. Hun har blitt ranket som en av Norges Topp Kvinner i Tech to år på rad, og ble i 2018 kåret til «Årets Fremtidstenker» i E24s Ledertalentene.

Karoline Krøvel Midtbø (Karokul)

ELLEtech 2020

Karoline er YouTuber og TikToker.

Karokul (15) er en av Norges største influensere mot sin målgruppe (13 – 24 år). Hun har vært på TikTok siden 2016, da hun var 12 år, den gangen det het Musical.ly. Nå har hun 172.000 følgere på den populære appen, som har 1,5 milliarder nedlastinger. Karoline har også over 55.000 følgere på YouTube og 40.000 på Instagram, i tillegg er hun aktiv på Snapchat. Karokul var nominert til både årets rollemodell og årets stjerneskudd i Gullsnutten 2019. På Tiktok er hun topp 10 i Norge på engasjement med over 20 millioner likes. I fjor samarbeidet hun med, blant andre, Disney, NRK Newton, Norway Cup, UNICEF og Dyreparken i Kristiansand.

Ta med deg kollegaene dine på en dag full av påfyll og inspirasjon!

Relatert

Les også