Skjønnhet

7. juli, 2020

ELLEs favoritter: Ansiktsmist

Disse gir deg masse fukt og kjøler deg litt ned i sommer.

På pulten til ELLE-jentene står det minst 2-3 flasker med ansiktsmist/spray.

Vi sprayer oss mye og ofte, for i kontorlandskapet blir det fort tørr luft, noe som kan gi tørr og irritert hud. Da er det digg med en frisk spray. Vi har også et par i vesken, spesielt når vi er ute på reise. Det er rart hvordan noe så lite, kan virke så oppfriskende.

Når det er varmt ute, er å smøre oss inn med krem det siste vi har lyst til. Da tyr vi også til en fresh ansiktsmist. Våre favoritter fukter huden og er samtidig litt kjølende.

Ansiktsmist: 13 favoritter

En ansiktsmist er en spray til ansiktet som kan brukes under eller over sminke. Den skal først og fremst tilføre huden fukt raskt slik at huden ikke føles tørr, gusten og stiv. Noen ansiktsmister kan også være et setting-produkt som får sminken til å holde seg bedre.

Vi liker at en face mist, i tillegg, lukter friskt, har en litt kjølende effekt på huden og gir glød.

Aloe Vera Spray fra Life, 79,- 

Denne Aloe Vera-sprayen fra Life kan brukes som en ansiktsmist, men er like god å bruke på hele kroppen!

Perfekt å kjøle seg ned med etter en dag med mye sol.

face mist

Fra Kora Organics, 399,- (annonse) 

Dette er favoritten til Caroline Skjelbred, og er merket til Miranda Kerr.

Den gir masse fukt og lukter som en rosehage.

mist

Fra MAC, 200,- (annonse) // Fra Kicks, 199,- (annonse) 

Vi er stor fan av mistene fra MAC, som også er setting-sprayer. Vi sprayer den på før vi legger sminke, etter og utover hele dagen.

Altså face mist med selvbrunig! – Ja, takk! Denne bør du nok holde deg til ett par ganger om dagen (morgen og kveld) , da den bygger opp en gradvis brunfarge. Men konseptet er jo genialt for deg som ønsker litt ekstra glød i sommer.

 

 

ansiktsmist

Fra Emma S, 149,- (annonse) //Fra Rudolph Care, 360,-

Sprayen fra Emmas S er en stor favoritt på ELLE-kontoret. Den gir masse fukt og ingrediensene av bringebær- og agurkekstrakt lukter så godt. Ansiktsmisten fra Rudolph Care er en av skjønnhetsansvarlig, Marthe Jakobsens favoritter. Den er perfekt for deg som vil ha et grønnere alternativ.

ansiktsmist

Fra La Roche-Posay, 119,-//Fra Biotherm, 250,- (annonse) 

Ansiktsvannet fra La Roche-Posay er en skikkelig favoritt. Så frisk og digg! Og dette er sommerfavoritten fra Biotherm med faktor 50. Et must i strandveska.

face mist

Fra Jane Iredale, 395,-//Fra Clinique, 345,-

Misten fra Jane Iredale fordeler seg godt over huden, gir masse fukt og kjøler. Cliniques moisture surge face spray er perfekt for deg som ikke er så glad i parfyme. Den er perfekt når det går ei kule varmt på kontoret.

Fra Elizabeth Arden, 220,- (annonse) 

Misten fra Elizabeth Arden er en klassiker som vi alltid har med oss på ferie.

ansiktsmist

Fra Eleni & Chris, 279,-//Fra Kiehl`s, 155,- (annonse) 

Eleni & Chris Hydrating face mist pleier vi å bruke over sminken rett etter vi har sminket oss, og Kiehl`s sin er så forfriskende! Den lukter friskt og gir masse fukt.

Relatert