Mote

24. juni, 2021

Dagens Craving: Store krager

Vi styler sommergarderoben med store krager i år.

Store krager: Vi får aldri nok av tilbehør som enkelt gir antrekket en ny look, og får gamle favorittplagg til å se nye ut. Smykker, vesker, fine sko, hatter og solbriller kan virkelig gjøre hele forskjellen, for ikke å snakke om vår siste craving: store krager.

store krager
Foto: Innom Agency

Vi styler den store kragen med skjorter, til kjoler, sammen med blazer, og når temperaturen dropper – på pologensere. Looken gir oss seriøse 80-talls- og Diana-vibber, samtidig som det er passe casual og feminint.

Innom krager

Den inspirerende super-duoen bak det nyoppstartede byrået Innom lanserte i dag sin andre kolleksjon med krager, og vi vil ha alle! Kragene er håndsydd og satt sammen av gamle duker, blonder og knapper, med andre ord er hver eneste krage unik.

Vi tok en prat med Camilla og Helene om kragene vi ikke får nok av.

store krager
Foto: Innom Agency

Fortell om Innom krager? Hva var idéen bak dette? 

– Innom krager startet som et sideprosjekt. Nå har vi falt hodestups inn i dette bløtkake eventyrlandet, hvor alt er rosenrødt, smukt og deilig. Med stor lidenskap for fashion et felt vi har jobbet i alle år ønsket vi å gjøre et stunt for vårt eget byrå, Innom Agency.

Som nyoppstartet Brand Agency ville vi vise verden hvordan vi lager et fullverdig konsept fra A-Å. Med andre ord hvordan vi tar en kreativ ide, for så å sette den ut i livet i form av markedsføring. 

Hvordan designer dere kragene, og hvordan produseres de? 

– Kragene er designet av oss, Innom Agency. Gamle frydfulle duker fra en svunnen tid plukket på sorteringen til vår kunde Fretex og Finn. Disse har vi gitt nytt liv, kombinert med klær og stoffrester fra skuffer og skap.

I tillegg har vi mikset inn noen nye stoffer slik at det blir et design som passer 2021. Alt i alt en den ultimate kombinasjon av gammelt og nytt fra ulike tidsepoker. En love affair vi liker særs godt. Håndsydd av la mama, Turid Stålem Sørensen, moren til Helene.

store krager
Foto: Innom Agency

Hvordan styler dere store krager?

– Vi har blitt helt hekta på krager. De setter prikken over i’en på enhver outfit uansett om du er minimalist eller maksimalist. Vi liker smør på flesk og more is more. Derfor kræsjer vi aller helst flere krager lag på lag i en nice kombo.

Du kan kjøpe Innom Krager her!

Se en smakebit av kolleksjonen her:

store krager
Foto: Innom Agency

Krage med broderier, 1200 kr

store krager
Foto: Innom Agency

Maritim krage, 1200 kr

store krager
Foto: Innom Agency

Blondekrage, 1200 kr

store krager
Foto: Innom Agency

Rutete krage, 1200 kr

store krager
Foto: Innom Agency

Krage med blomster, 1200 kr

store krager
Foto: Innom Agency

Jordbærkrage, 1200 kr

Relatert