ANNONSE

20. juni, 2021

Dagens craving: Life’s Aloe Vera

Er det et produkt vi skal ha med oss i veska denne sommeren, er det dette multiproduktet!

I samarbeid med Life. 

Aloe Vera er et kjent multiprodukt som kan brukes til det meste, og som derfor er perfekt å ha med seg i toalettmappen denne sommeren – uansett om årets ferie blir ved sjøen eller på fjellet. 

Hva med en naturlig mist denne sommeren?  Få oppskriften på vår DIY myggspray – og våre beste triks mot solbrent hud og andre hudirritasjoner. 

Aloe Vera Gel og Aloe Vera Spray fra Life er to produkter vi virkelig elsker, og her er noen tips og triks til hvordan vi bruker disse fantastiske og naturlige multiproduktene:

Aloe Vera-gel:

Har du hudirritasjoner som rødhet og solbrenthet? Ta litt av Aloe Vera-gel og smør på huden, da dette er utrolig svalende produkter som vil dempe følelsen av solbrenthet. Med andre ord – et must i sommerveska!

Et lite triks: Vi liker også å ha en Aloe Vera-gel i kjøleskapet for ekstra svalende effekt på varm og solbrent sommerhud. Smør direkte på huden som er solbrent, og la det virke. Gjør dette ca. 3 ganger daglig til huden føles bedre.

Aloe Vera virker også svalende på for eksempel myggstikk eller utslett. Ta litt Aloe Vera-gel direkte der du har myggstikk eller på utslettet. La det virke i ca. 10 minutter – vask deretter av og tørk huden forsiktig.

Denne gelen er laget av økologisk sertifisert Aloe Vera, og er helt parfymefri. Gelen er fuktighetsbevarende og kan brukes over hele kroppen og i ansiktet.


Aloe Vera fra Life, kr nå 55

Aloe Vera-spray:

Life’s Aloe Vera Spray er også et multiprodukt som er et must i veska! Denne mister vi ansiktet med på hete sommerdager, da den har en kjølende effekt på huden. Den har, i likhet med gelen, også en beroligende effekt på mindre hudirritasjoner som solbrenthet eller rødhet. Den trenger raskt inn i huden, er parfymefri og virker pleiende.

DIY Myggstikkspray:

Hvorfor ikke lage din egen myggspray?

I tillegg til å kunne dempe irritasjon i huden ved for eksempel solbrent hud, egner Aloe Vera seg også som myggspray. Ved å tilsette 20 dråper ren eterisk citronella-olje i Life’s økologiske Aloe Vera spray, får du en helt super myggspray som holder myggen unna enten du er på fjellet, i skogen, ved sjøen eller hjemme i hagen.

Et voilà: En litt mer naturlig myggspray!


Aloe Vera Spray fra Life, nå kr 55

Relatert