Skjønnhet

7. januar, 2021

11 fuktighetskremer som redder huden din

Glem tørr og gusten hud. Disse ansiktskremene gir deg all fuktighet og glød du trenger for å gå vinteren i møte.

Merker du, som oss, at hudens fuktnivå synker i takt med temperaturen? Da bør du fortsette å lese. Vi har testet et utall fuktighetskremer på markedet i jakten på sunn, myk og glødende hud, og disse 11 ansiktskremene topper favorittlista. Her er heltene som gjør huden din klar for høst og, snart, vinter.

Fuktighetskremer

Fugtighetskrem

ZO Skin Health Hydrating Crème, 1095,- 

Du som sliter med skikkelig sensitiv og tørr hud burde ta en behandling og få anbefalt produkter fra eksperter.

Digitalredaktør, Julie Marlen hadde så tørr hud om vinteren at hun ikke kunne bruke sminke. Etter behandling og hudprogram fra ZO Skin Health hvor de jobbet med å styrke hudbarrieren, har hun ikke hatt problemer med tørr, rød og irritert hud.

Denne kremen er en del av hudprogrammet hennes. Den skal støtte hudens naturlige regenerasjon og gir fukt samtidig som den skal redusere fine linjer og rynker, og hun anbefaler den på det sterkeste.

Fuktighetsgivende ansiktskrem fra Clarins

Hydra-Essentiel fra Clarins, kr 425 (annonse)

I denne serien fra Clarins finner du tre ulike fuktighetskremer. En for ekstra tørr hud, en for normal til tørr hud og en deilig gel-variant for normal og kombinert hud. Den gjør akkurat det den lover og gir huden masse fukt og glød uten å føles fet. Den lette teksturen fungerer fint under sminke, og den er også god for dem med sensitiv hud.

Velg den som passer din hud best.

Fuktighetskremer

Emma S Moisturising Day Cream, 289,- (annonse) 

Denne budsjettfavoritten fra Emma S er helt nydelig.

Den gir masse fukt samtidig som den beskytter huden med solfaktor 15.

Og PPST! Deodorantene fra Emma S er de beste!

Fuktighetskrem

BeautyAct HydraRepair Melting Cream, 249,- (annonse) 

Kicks har lansert et nytt merke, og vi elsker alt vi har testet så langt. Effektive og gode produkter til en veldig snill pris.

Denne veganske fuktighetskremen virker beroligende på huden og gir fukten du trenger.

Fuktighetskrem fra It Cosmetics

Confidence in a Cream™ Transforming Moisturizing Super Cream fra It Cosmetics, ca kr 490 (annonse) 

Det amerikanske merket It Cosmetics har blitt en hit i Norge, og en av våre favoritter er denne ansiktskremen. Den er veldig fuktighetsgivende og mild, og legger seg fint under sminken.

Teksturen er imidlertid ganske tykk, så du bør la kremen sitte på huden en liten stund før du sminker deg.

Fuktighetskremer

Embryolisse Moisturizing Cream, 295,- 

Appelsinekstrakt og C-vitamin skal gi fukt, jevnere hudtone og glød.

Vi har blitt glade i merket som bruker naturlige ingredienser fra blomster og frukt, og denne fuktighetskremen er intet unntak.

Fuktighetskremer

Ultra Facial Cream fra Kiehl`s, kr 270 (annonse) 

Noen fuktighetskremer har oppnådd kultstatus, og denne er en av de. Bestselgeren fra Kiehl`s er en mild og fuktighetsgivende ansiktskrem. Den har ingen lukt, er akkurat passe fet, og roer ned og gir fukt til tørr og sensitiv hud, men passer også bra til andre hudtyper.

På jakt etter en digg øyemaske? Her er de beste! 

Fuktighetskrem

Truth Advanced Moisturizing Crème fra Ole Henriksen, kr 725 (annonse) 

Denne er en storfavoritt på ELLE-kontoret, men passer best for deg som har normal hud. Hvis du har veldig tørr hud burde du gå for Nurture Me Moisturizing Creme.

Men C-Rush har silkemyk konsistens, trekker raskt inn i huden og vi føler at den gir en liten boost av glød i tillegg til masse fukt.

Sammen med Banana Bright Vitamin C Serum har du en skikkelig redning i høst.

Økologisk, svanemerket ansiktskrem fra Rudolph Care

Moisture Delight fra Rudolph Care/Gimle Parfymeri, kr 480.

Det danske merket Rudolph Care er svanemerket og økologisk sertifisert, og inneholder nøye utvalgte naturlige ingredienser. Dette er en lett fuktighetskrem som pleier huden i dybden og sørger for fukt og glød. Den har en mild lukt, og passer godt også til deg med sensitiv hud.

Fuktighetskrem Skin Food fra Weleda

Skin Food fra Weleda, kr 129 (annonse) 

Dette geniale multiproduktet redder sprukne lepper, tørre flekker på kroppen, sprukne hender, og ikke minst gir den ansiktet en helt fantastisk glød og gjennomfuktet følelse. Den kjente makeupartisten Katie Jane Hughes sverger til denne kremen under sminke for et ekstra glødende resultat, og vi kan ikke annet enn å si oss enig med Katie i at denne kremen er verdt sin vekt i gull.

Fuktighetskremer: Biotherm for sensitiv og tørr hud

Life Plankton Sensitive Balm Day Cream fra Biotherm, kr 485 (annonse)

Sliter du med veldig tørr og sensitiv hud, bør du sjekke ut denne. Det er en fuktighetskrem med en mild lukt som tilfører huden masse næring og gjør den myk og frisk. Den smarte krukken med doseringsfunksjon sørger for at ingrediensene holder seg effektive lenge, og forhindrer at bakterier kommer inn i kremen.

Relatert

Les også